Over Secret Escapes

Ons geheim - uw luxe vakantie

Bij Secret Escapes regelen we exclusieve prijzen voor luxe en zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen wereldwijd, met korting tot 70% in vergelijking tot wat u zou betalen als u ergens anders zou boeken. Wat is ons geheim? Tsja, zelfs de beste hotels willen niet met lege kamers blijven zitten.

U krijgt prijzen voor hotels en reizen die u nergens anders zult vinden – dat garanderen we.

Onze filosofie

We bieden alleen hotels en reizen aan waarvan we overtuigd zijn dat ze ver boven de anderen uitsteken en goed genoeg zijn om ze aan onze leden aan te bieden – alleen vier- en vijfsterrenhotels komen hiervoor in aanmerking.

Onze reisexperts stellen op basis van een zeer zorgvuldige selectie een aanbieding van luxe hotels en wellnessresorts samen. Van boetiekhotels in een landelijke omgeving tot prachtige designhotels, en van vijfsterren-wellnessreizen tot tropische strandvakanties.

We werken alleen samen met hotels die een exclusief aanbod hebben voor onze leden – en we zoeken prijzen die gewoonweg nergens anders te vinden zijn. We zijn ook altijd op zoek naar de extra's die een verblijf in onze hotels nog specialer maken: kamer-upgrades, een fles champagne, een massage, dat soort dingen.


Hoe we werken

Bij Secret Escapes vinden we dat het boeken van een vakantie een plezierige en stressvrije ervaring moet zijn. Onze website is er daarom op gemaakt om de selectie van luxe hotels en reizen exclusief aan onze leden te presenteren. Wij garanderen tijdens de actieperiode een betere prijs voor onze aanbiedingen dan u ergens anders online kunt vinden.

Elke week presenteren we nieuwe, tijdelijke aanbiedingen die u ongeveer tien dagen lang kunt boeken – waarbij de resterende actieperiode altijd duidelijk wordt vermeld. Omdat er tot wel 140 aanbiedingen op de website kunnen staan, sturen wij u regelmatig een korte update per e-mail zodat u altijd weet wat de nieuwste aanbiedingen zijn.

Hoewel de prijzen van onze aanbiedingen tijdens de actieperiodes beter zijn dan alle andere online, kan de beschikbaarheid van de laagste tarieven beperkt zijn. Onze aanbiedingen kunnen vaak dagen, weken of zelfs maanden van tevoren geboekt worden.

Secret Escapes fungeert als een reisagent voor de hotels, touroperators en leveranciers in de aanbiedingen die we op de website aan onze leden presenteren.