Les Comtes de Méan

Luik, België

Classic kamer

Classic kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Bourgondische klasse in historisch Luik

Hier in Les Comtes de Méan staat je leven even volledig in het teken van optimale gezondheid. Met de grootste zorg zullen de medewerkers van dit vijfsterrenhotel ervoor zorgen dat je een topverblijf hebt. Je ziet het hotel al bovenuit alle daken pronken, het historische herenhuis-complex ligt namelijk bovenop de heuvel van Publémont. De heuvel dankt zijn naam aan een Benedictijner Abdij die hier in de elfde eeuw werd gebouwd, zodat de mensen konden ontsnappen aan de overstromingen van de Maas. Nu krijgt de term ‘toevluchtsoord’ een geheel nieuwe betekenis.

Een prinsheerlijk ontbijt, hier weten ze wel wat dat inhoudt. Al bij het opstaan krijg je al iets mee van de bourgondische levensstijl van de Walloniërs. En als je niet meteen het 1.300 m² grote wellnesscentrum induikt, maak dan een wandeling in het historische centrum van Luik. Met de vele kerken, restaurantjes, markten en authentieke architectuur een stad om je niet snel te vervelen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.